Ty nejlepší online hry pro děti

Měsíční archív: Prosinec 2014

Kizi Run

Kizi je malým zeleným jednoookým mimozemšťanem, který zoufale potřebuje vaši pomoc. Dostal se totiž na neznámou planetu a chce se vrátit domů. Zde samozřejmě přicházíte vy a musíte mu pomoci. Nečeká vás ale nic jednoduchého. Na cestě je pro vás připraveno veliké množství překážek.

Hra je rozdělena na množství kol, přičemž se jedná o klasickou skákačku. Po cestě se musíte vyhýbat různým překážkám, které musíte buď přeskakovat nebo podlézat. také musíte sbírat po cestě zelené diamanty, jinak se nedostanete do dalších kol. Hra se ovládá klasicky pomocí šipek, takže velice jednoduše. Hra je určena spíše menším dětem.

(Celý příspěvek…)

Vložil Kizi hry | Štítek , , , | Zanechat komentář

Fashion Designer New York

Fashion Designer New York je klasickou oblékací online hrou, ve které se tentokrát zaměříte na tři krásné dívky, které potřebují udělat make-up a také poradit s oblečením na módní přehlídku. Jakmile budete se všemi třemi dívkami hotoví, tak si můžete zvolit, kde se bude daná přehlídka konat.

Jestliže se vám na danou přehlídku podaří postoupit přes přísné oko návrhářky, tak ta vám ještě poradí, co byste mohli dívkám ubrat, přidat, jestli udělat světlejší make-up, jestvi zvolit jinou barvu očních stínů, jestli zvolit nějaký decentnější model a tak podobně. Hra se ovládá klasicky pomocí myši.

(Celý příspěvek…)

Vložil Hry pro dívky | Štítek , , , | Zanechat komentář

American Truck

American Truck je výbornou parkovací hrou, která však nebude tak jednoduchá. Parkovat budete totiž s velikým americkým truckem s návěsem, takže to nebude žádný sranda.

Ve hře tedy musíte kamion dostat na místo určení, které je na mapě vyznačeno značkou STOP. Hra je interaktivní, takže na ježdění a parkování rozhodně nebudete mít klid.

Po ulicích jezdí auta, chodí chodci a tak podobně. Tomuto všemu se vy samozřejmě jako řidič musíte vyhnout.

Další věcí je také to, že hra je na čas, takže nesmíte s ničím otálet a na vyznačené místo se dostat v čas. Hra se ovládá klasicky pomocí šipek, přičemž mezerníkem brzdíte.

(Celý příspěvek…)

Vložil Auta hry | Štítek , , , | Zanechat komentář

Unreal Flash 3

Unreal Flash 3 je výbornou akční online hrou, která tak trochu připomíná hru Quake 3 Arena, a to především svojí rychlostí a a nepřehledností, prostě pořádná řežba. Jakmile zapnete hru, tak si můžete vybrat, jaký si chcete zahrát mód. Asi nejoblíbenějším je zde Free Mode, ve kterém se prostě postavíte ostatním reálným hráčům a začne ten pravý masakr.

Během hry se budou na mapě objevovat různě silné zbraně, které si budete moci vzít a své nepřátele s nimi likvidovat. Další možností je Story Mode, který má i nějaký děj. Hra se ovládá klasicky pomocí herních šipek W, S, A, D, pomocí klávesy Q měníte zbraně a pomocí myši střílíte.

(Celý příspěvek…)

Vložil Hry pro 2 hráče | Štítek , , , | Zanechat komentář