Ty nejlepší online hry pro děti

Měsíční archív: Listopad 2014

Bad Piggies

Velmi oblíbená online hra Bad Piggies je nepřímým pokračováním legendární hry s názvem Angry Birds.

Ve hře budete tentokrát hrát pro změnu za prasátka, která budou alespoň v tomto případě za hrdiny. Samozřejmě jak se to vezme, neboť vaším cílem bude opět a zase krádež ptačích vajec.

V prvé řadě však bude potřeba získat jednotlivé části mapy, která byla rozmetána po širém okolí. K tomu ale budete dopravní prostředky, kde právě přichází vaše úloha. Vy totiž tyto dopravní prostředky musíte postavit. Hlavně musejí být funkční.

Na začátku budete vytvářet pouze jednoduchá vozítka, avšak později budete muset i trošku zapřemýšlet.

(Celý příspěvek…)

Vložil Logické hry | Štítek , , , | Zanechat komentář

Addiction Solitaire

Addiction Solitaire je velice zajímavou variací online solitairu, která náležitě potrápí vaše mozkové závity.

Ve své podstatě se jedná o solitaire klasický, avšak trošku jinak. Na hrací ploše se nachází celkově čtyři řádky, do kterých se dá naskládat celá posloupnost karet, tedy od dvojky až po eso.

Jakmile jsou všechny karty náhodně roztříděny po celé ploše, tak se odeberou čtyři esa, čímž vzniknou prázdné políčka, prostřednictvím kterých budete karty přesouvat.

V každém řádku musíte docílit toho, abyste měli celou postupku ve stejné barvě.

Pokud se zaseknete, tak můžete zamíchat tři karty. Zelené obrysy vám sice budou ukazovat, kterými kartami můžete táhnout, avšak stejně musíte přemýšlet.

(Celý příspěvek…)

Vložil Karetní hry solitér | Štítek , , , | Zanechat komentář

Hopy Go Go

Hopy Go Go je velice roztomilou online hrou, která je určená zejména těm nejmenším. Jedná se o klasickou skákačku, ve které budete hrát za malého dráčka, se kterým budete překonávat různé překážky a ničit nepřátele pomocí svého ohnivého dechu. Základem je se samozřejmě vždycky dostat až na konec kola.

Úrovní je zde opravdu veliké množství, takže se můžete těšit dlouhou zábavu. Během procházení kol byste měli také sbírat drahokamy, které poté můžete použít na vylepšení svých schopností. Můžete si zaplatit například silnější oheň, delší doskoky, létání a tak podobně. Pohybujete se klasicky pomocí šipek, přičemž pomocí mezerníku chrlíte oheň.

(Celý příspěvek…)

Vložil Kizi hry | Štítek , , , | Zanechat komentář

Kizi Trek

Kizi Trek je velice zábavnou online skákačkou s oblíbeným a roztomilým mimozemšťanem Kizim, který opět potřebuje vaši pomoc. Musíte mu totiž pomoci zdolat trať plnou překážek a různých nástrah, které na něj čekají. Základem je samozřejmě v každé úrovni dostat se až do cíle.

Celkově na vás čeká opravdu veliké množství levelů, které jsou rozdělené do několika rozdílných světů. Pohybovat se budete po ostrůvcích, které se navíc pohybují, takže každý pohyb může znamenat pád. Musíte být tedy obzvláště opatrní. Hra se ovládá klasicky pouze pomocí šipek.

(Celý příspěvek…)

Vložil Kizi hry | Štítek , , , | Zanechat komentář

Woobies

Woobies patří do velice oblíbené kategorie online her, takzvané “spoj 3.” Jedná se o postřehovku, ve které bude vaším hlavním protivníkem čas a samozřejmě váš vytříbený postřeh.

Na hracím poli je veliké množství kuliček různých barev, přičemž vy budete pomocí děla vystřelovat další a další.

Pokaždé musíte spojit tři a více kuliček stejné barvy, aby dané spojení odpadlo a vy jste se tak dostali k dalším kuličkám.

Hra má veliké množství levelů, přičemž v každém dalším levelu na vás bude čekat více a více barev, takže hra bude těžší a těžší.Hra se ovládá klasicky pouze pomocí myši.

(Celý příspěvek…)

Vložil Hry pro dívky | Štítek , , , | Zanechat komentář

My Dolphin Show 2

My Dolphin Show 2 je velice oblíbenou a roztomilou online hrou, ve které budete hrát za delfína, respektive se o něj starat.

Dostanete se totiž do zábavního parku a vaším hlavním úkolem bude potěšit co největší množství zákazníků tím, že budete plnit všechny úkoly, které vám vaše cvičitelka zadá.

Jako dívky vás určitě potěší to, že budete moci svému delfínovi nakupovat různé oblečky, doplňky a tak podobně.

Až nasbíráte dostatek financí, budete si moci koupit také jiné delfíny, kosatky nebo dokonce žraloka, kterého můžete cvičit. hra se ovládá klasicky pomocí šipek.

(Celý příspěvek…)

Vložil Hry pro dívky | Štítek , , , | Zanechat komentář

American Racing

American Racing je výborná závodní online hra, ve které se podíváte na americké dragové okruhy. Základem hry je dlouhý šampionát, kterého se účastníte, přičemž samozřejmě bude důležité, jaké místo obsadíte až na jeho konci. Jedná se vlastně o klasickou závodní sezonu, kterou znáte například z formulí a tak podobně.

Samozřejmě pokud budete během šampionátu vyhrávat nebo se alespoň umisťovat na předních pozicích, tak budete získat více peněz, které pak můžete utratit za vylepšení vašeho automobilu. Můžete vylepšovat aerodynamiku, nitro, motor, pneumatiky a tak podobně. Hra se ovládá klasicky pomocí šipek, přičemž pomocí mezerníku dáváte Turbo.

(Celý příspěvek…)

Vložil Auta hry | Štítek , , | Zanechat komentář

CarX Drift Racing

Máte rádi auta a hlavně driftování? Jestliže ano, tak určitě vyzkoušejte skvělou online hru s názvem CarX Drift Racing, ve které si driftování vyzkoušíte. Na výběr budete mít z několika typů drifterských vozidel, jako například Toyota, Nissan a tak podobně.

Hra je poměrně těžká, neboť vozidla se chovají opravdu hodně reálně, takže udržet se na vozovce zejména při projíždění zatáčkami nebude opravdu žádný med. Musíte využívat ruční brzdy, podřazování a tak podobně. Hra má opravdu povedenou a téměř reálnou grafiku. Jinak se hra ovládá pomocí šipek, pomocí mezerníku dáváte ruční brzdu a pomocí shiftu si necháte zpomalit záběr. Hra se dá ovládat také na joysticku.

(Celý příspěvek…)

Vložil Auta hry | Štítek , , | Zanechat komentář

Counter Snipe

Counter Snipe je výbornou akční online hrou, ve které se vám konečně splní váš klučičí sen a stanete se armádním sniperem. V prvé řadě si ve hře můžete vybrat jestli chcete hrát sám nebo soupeřit s ostatními reálnými hráči a zjistit tak, kdo je nejlepší. Nejdříve si asi zkuste klasickou hru pro jednoho hráče než se přihlásíte do online hry.

Každopádně vaším hlavním úkolem bude v čase, který máte stanovený, sestřelit co největší možný počet nepřátel. Máte však problém v tom, že nepřátelé o vás ví a střílejí po vás také. Sice jenom z obyčejných zbraní, avšak stále vás mohou zasáhnout. Hra se ovládá klasicky pomocí myši, přičemž zaměřovač zapínáte mezerníkem.

(Celý příspěvek…)

Vložil Hry pro 2 hráče | Štítek , , , | Zanechat komentář

Bad Eggs Online 2

Bad Eggs Online 2 je velice zábavnou hrou ve stylu oblíbených červíků Worms. Tentokrát však nebudete hrát za malé červíky, ale za po zuby ozbrojené vejce. Jedná se o hru, kterou můžete hrát ve více hráčích, takže si můžete užít spoustu zábavy bez jakékoliv instalace.

V prvé řadě si ve hře můžete vytvořit svůj profil nebo se přihlásit jako host. Jako první byste si mohli projít menším tréninkem, ve kterém se naučíte jak se pohybovat, jak mířit, jakou sílu dát do střely a tak podobně. Ve svém bojovém arzenálu máte opravdu množství zbraní od klasické bazuky, přes mířené střely až po pánvičku na vejce, kterou můžete svého soupeře pořádně propleštit.

Hra se ovládá pomocí šipek, herních kláves W, S, A, D a pomocí mezerníku střílíte.

(Celý příspěvek…)

Vložil Hry pro 2 hráče | Štítek , , , | Zanechat komentář